

Draft Agenda: Northwest Tribal Cancer Coalition Meeting

"Where are we, where are we going to go, how will we get there?"

Thursday, July 30 th , 2020	
1pm – 3pm	
1:00 — 1:15pm	 Welcome, Prayer/Blessing and introductions (15 minutes) Kerri Lopez, Director NTCCP Judy Charley, Warm Springs, Coalition Chair
1:15 – 1:20pm	Purpose of today's meeting (5 minutes) Review the agenda
1:20 – 1:35pm	How COVID-19 is affecting our communities (15 minutes) Group discussion Cancer survivors Cancer screenings Coming back to screenings during/after pandemic
1:35 – 1:55pm	Presentation on Kidney Cancer (20 minutes) Tom Becker, MD, PhD
1:55 – 2:00pm	Break (5 minutes)
2:00 – 2:30pm	 Using FIT Kits to Increase CRC Screenings (30 minutes) Donald Haverkamp, MPH
2:30-2:40	Review of NTCCP and Coalition (10 minutes) History and Timeline Cancer Plan
2:45 – 2:50pm	 Cancer survivorship resources for primary care providers (5 minutes) Resource review – Rosa Frutos, MSW
2:50 – 3:00pm	Closing (10 minutes) Closing remarks Next steps Meeting minutes Next meeting Evaluation

